Garantie

Heeft u er altijd al van gedroomd om zo’n mooie en luxe auto te rijden?

In samenwerking met Autobedrijf Ben van Tilburg bieden wij Bovag garantie aan voor auto`s tot €4500 en voor auto`s boven de €4500. Voor auto`s tot €4500 berekenen wij €395 en voor auto`s boven de €4500 berekenen wij €695.

Hiervoor krijgt de auto: afleverbeurt volgens schema, professionele poetsbeurt, half volle tank brandstof en 3 of 6 maanden bovag garantie. Tevens kunt u gebruik maken van aantrekkelijke verzekering & financieringsmogelijkheden.

Waarom BOVAG garantie?

  • Altijd hulp bij klachten
  • De voorwaarden zijn afgestemd met de ANWB en Consumentenbond
  • Extra zekerheid

BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren. Dat geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat u de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden.
Lees alle Garantievoorwaarden

Bent u op zoek naar een specifieke auto?

Via de onderstaande knop kun je een zoekopdracht indienen. Dan gaan wij op zoek naar de gewenste auto. Wij kijken voor u niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland. Want daar ligt onze kracht, wij kunnen deze occasions ook voor u importeren.

Call Now Button