Over ons

Wij speuren naar de auto die u zoekt!

Peter van den Berg is als echte autoliefhebber al zijn hele leven gefascineerd door auto’s. Op jonge leeftijd was ik al aan auto’s aan het sleutelen.

Daarnaast was ik mede-organisator van autocrosswedstrijden in de Noordoostpolder. Zelf heb ik een voorliefde voor cabrio’s. Inmiddels kan Peter zijn autopassie kwijt in Van den Berg Car Company. Wij importeren jong gebruikte Duitse personenwagens voor de Nederlandse consument. Staat uw droomauto niet op onze website? Neem dan gerust Contact met ons op. Wanneer u ons een zoekopdracht geeft, gaan wij voor u speuren naar de auto die aan uw wensen voldoet.

Van den Berg Car company in het kort

  Passie voor auto’s

  Import van tweedehands personenauto’s uit Duitsland

  Keuze uit diverse importpakketten

  Mogelijkheden voor (verlengde) garantie

  Ook zoekopdrachten mogelijk

Van den Berg Car Company
Van den Berg Car Company

Importpakketten en garantie

Wanneer wij uw wensauto hebben gevonden, kunnen wij alles rondom de import voor u regelen. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de RDW de auto keurt. Ook kunnen wij de BPM-aangifte voor u invullen en het transport naar Nederland verzorgen. Wanneer u liever zelf de import regelt, kan dat ook. Op de pagina Importpakketten kunt u meer lezen over de mogelijkheden die Van den Berg Car Company u biedt.

Op personenwagens die uit Duitsland worden geïmporteerd, zit soms nog Garantie. Deze garantie gaat door op u, zelfs bij Nederlandse garages. Bovendien kunt u kiezen voor verlengde garantie. Hierbij verzekert u zich voor reparatiekosten in de toekomst. Informeer er gerust naar.

Call Now Button