Over ons

Wij speuren naar de auto die u zoekt!

Peter van den Berg is als echte autoliefhebber al zijn hele leven gefascineerd door auto’s. Op jonge leeftijd was ik al aan auto’s aan het sleutelen.

Daarnaast was ik mede-organisator van autocrosswedstrijden in de Noordoostpolder. Zelf heb ik een voorliefde voor cabrio’s. Inmiddels kan Peter zijn autopassie kwijt in Van den Berg Car Company. Wij importeren jong gebruikte Duitse personenwagens voor de Nederlandse consument. Staat uw droomauto niet op onze website? Neem dan gerust Contact met ons op. Wanneer u ons een zoekopdracht geeft, gaan wij voor u speuren naar de auto die aan uw wensen voldoet.

Van den Berg Car company in het kort

  Passie voor auto’s

  Import van tweedehands personenauto’s uit Duitsland

  Keuze uit diverse importpakketten

  Mogelijkheden voor (verlengde) garantie

  Ook zoekopdrachten mogelijk

Van den Berg Car Company
Geert-Jan HoogendoornGeert-Jan Hoogendoorn
15:48 15 Nov 23
Goede service, betrouwbaar en snelle afhandeling!
Sam Jones ProductionsSam Jones Productions
14:43 19 Oct 23
Leuk karretje laten importeren door Peter van den Berg. Duurde wel eeuwen maar dat lag niet aan de Car Company van Van Tilburg en Van den Berg. Je krijgt er zoveel moois voor terug! Op naar de volgende twintig jaar!
Ronald WijniaRonald Wijnia
09:39 15 Sep 23
Eind mei hadden wij een zoekopdracht geplaatst bij van den Berg Car Company. Na een wat stroef begin en wat aanpassingen van de aanvraag en budget kregen we een tweetal auto's voorgesteld. Daarnaast waren wij zelf ook verder gaan zoeken. Uiteindelijk hebben we een mooie deal kunnen sluiten en zijn wij zeer content met onze Mazda 6. Gedurende onze vakantie in Zweden heeft deze auto ons al positieve gevoel nog meer bevestigd. Wat betreft de service zijn wij ook zeer te spreken. Na onze vakantie hadden wij wat kleine issues (portier rubber en uitstekend rubber bij voorraam), welke perfect (mogelijkheid leenauto) en kosteloos zijn opgelost. Samenvattend: vriendelijk, eerlijk, hoge service en je wordt ontzorgd. Nogmaals bedankt Peter!
Bert-Jan AlingBert-Jan Aling
15:58 14 Sep 23
We zijn onder de indruk van de uitstekende service die we hebben ontvangen van Van den Berg Car Company. Peter is heel goed bereikbaar, reageert snel op onze berichten en is buitengewoon betrouwbaar als het aankomt op het nakomen van afspraken. Hij heeft met succes een Mazda 3 voor ons geïmporteerd uit Duitsland, met bijzonder weinig kilometers op de teller. We zullen niet aarzelen om in de toekomst wederom een zoekopdracht voor een buitenlandse auto bij hem neer te leggen.
Kars DoumaKars Douma
08:11 03 Aug 23
Peter is echt een topper! Heel servicegericht en kennis van zaken. Wij zijn erg blij met onze auto! Één en al lof!
Petra RiepenPetra Riepen
12:17 08 Mar 20
Wij hebben Peter een zoekopdracht geven om een specifieke auto te zoeken die bijna niet te koop is in nederland, het betreft een Ford Focus ST 2.0 tdci diesel automaat hatchback. Peter is er in geslaagd om een super mooie ST uit 2018 te vinden met weinig kilometers, hij heeft het gehele import verhaal naar super tevredenheid geregeld. Kortom super blij met car company van den Berg !
js_loader
Van den Berg Car Company

Importpakketten en garantie

Wanneer wij uw wensauto hebben gevonden, kunnen wij alles rondom de import voor u regelen. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de RDW de auto keurt. Ook kunnen wij de BPM-aangifte voor u invullen en het transport naar Nederland verzorgen. Wanneer u liever zelf de import regelt, kan dat ook. Op de pagina Importpakketten kunt u meer lezen over de mogelijkheden die Van den Berg Car Company u biedt.

Op personenwagens die uit Duitsland worden geïmporteerd, zit soms nog Garantie. Deze garantie gaat door op u, zelfs bij Nederlandse garages. Bovendien kunt u kiezen voor verlengde garantie. Hierbij verzekert u zich voor reparatiekosten in de toekomst. Informeer er gerust naar.

Call Now Button