Youngtimers

Heeft u er altijd al van gedroomd om zo’n mooie en luxe auto te rijden?

Naast dat wij luxe occasions importeren uit Duitsland kunnen wij ook voor u opzoek naar een Youngtimer. Ook deze kan vaak geïmporteerd worden uit Duitsland. Door de aantrekkelijke youngtimer regeling kunt u een luxe en grote auto in verhouding voordelig rijden. Met de youngtimer regeling kunt u een 15 jaar oude auto rijden met een bijtelling van 35% van de waarde in het economische verkeer (dagwaarde). Op de website van de belastingdienst kunt u hier meer over vinden. 

Door de bijtelling van een youngtimer wordt het interessant om bijvoorbeeld naar een BMW 7 serie, Jaguar of Mercedes S klasse of een Porsche Cayenne te rijden. Deze auto’s rijden fantastisch en hebben vaak veel luxe.

Heeft u er altijd al van gedroomd om zo’n mooie en luxe auto te rijden? Met een youngtimer kan dit misschien sneller dan u dacht. Wij kunnen voor u op zoek naar een BMW, Mercedes of een ander merk. Niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland. Vaak zijn dit soort auto’s in Duitsland goed te vinden en wij zorgen ervoor dat wij alleen betrouwbare en kwalitatieve occasions importeren uit Duitsland.

Bijtelling youngtimer berekenen

Stel u koopt een prachtige Volvo youngtimer uit januari 2005 voor € 11.500,-
Door de youngtimer regeling wordt de bijtelling voor deze auto € 335,42 per maand.

Hieronder een voorbeeld om de bijtelling voor een youngtimer te berekenen
( € 11.500 / 100 ) x 35% = € 4.025,00

 

Dit kunt u delen door 12 maanden dan is uw bijtelling per maand (4025,00 / 12 =)  € 355,42 bruto per maand.

Houdt er ook rekening mee dat u BTW moet betalen over het privegebruik. Als u geen sluitende kilometeradministratie wilt bijhouden is het belangrijk om rekening te houden of u bij aanschaf van de youngtimer btw afgetrokken heeft of niet. Bijvoorbeeld bij de aanschaf van een marge-auto of een auto die u van een particulier heeft gekocht). U mag dan bij de berekening van de BTW voor het privégebruik 1,5% in plaats van 2,7% gebruiken (bron belastingdienst).

Als u de catalogusprijs van de auto wilt weten heeft u een goede kans om hierachter te komen op de website van de RDW.

Youngtimer uit Duitsland

Bent u op zoek naar een specifieke auto?

Via de onderstaande knop kun je een zoekopdracht indienen. Dan gaan wij op zoek naar de gewenste auto. Wij kijken voor u niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland. Want daar ligt onze kracht, wij kunnen deze occasions ook voor u importeren.

Call Now Button